Инструкции за употреба Rechiol

Инструкции за използване на противостареещото средство

Немазната лека текстура на концентрата попива добре в кожата. Продуктът може да се използва като основа за грим. Въздушната консистенция и лекият аромат правят еликсира универсален и практичен за използване.

За да бъде по-забележимо подчертано подмладяване на кожата, крем Rechiol трябва да се използва по време на курса и стриктно в съответствие с инструкциите.

Как да използваме еликсира на младостта:

как се прилага крем против бръчки
  1. След премахване на грима, почистване на кожата от масло, козметика, прах, нанесете малко серум в равномерен тънък слой върху лицето, очите, устните, шията и деколтето.
  2. Оставете продукта да престои 10 минути, докато се абсорбира напълно. Внимателно отстранете останалия еликсир със салфетка.
  3. Повторете процедурата 2 пъти на ден: сутрин и преди лягане в продължение на 30 дни.

Продуктът против стареене има иновативен състав, благодарение на който можете да се справите без скъпи процедури и хирургическа намеса. Той е популярен в България поради факта, че само за 1 месец жените могат да се радват на здрава, сияйна, чиста кожа.

Кога да използвате продукта и възможни противопоказания

Rechiol Serum стимулира синтеза на колагенови влакна, елиминира дълбоките и фини бръчки, стяга контурите на лицето, възстановява тургора на епидермиса. Съдържа микроводорасли за дълготраен лифтинг ефект.

Показанията за употреба на продукта са както следва:

  • бръчки на челото;
  • сухота, отпуснатост, лющене;
  • размит контур на лицето;
  • старчески петна;
  • зачервяване, сърбеж, обриви.

Противопоказания: свръхчувствителност към един от компонентите, деца. Не са установени нежелани реакции.

Бакучиола, базирана на подмладяване - професионална домашна грижа. Има кумулативен ефект, позволяващ ви да се радвате дълго време на млада и гладка кожа.