Опит от употреба Rechiol

Опит от Alexa, град Дения

опит при използване, снимка на продукта

Крем Rechiol привлечен с естествения си състав. Продуктите, продавани в магазините и аптеките, съдържат много неестествени съставки, много от които причиняват алергична реакция, оток. Забелязах, че основните компоненти на бакучиола са естественият ретинол. Останалите съставки, също органични, допринасят за синтеза на еластин и колаген. А витамините подхранват, овлажняват кожата, насищайки я с енергия.

Запознах се с подробното описание на еликсира на младостта на уебсайта Rechiol. Първоначално бях предупреден, че серумът се продава само в Интернет и не може да се купи в аптеката. Но реших да рискувам и да закупя продукта, тъй като производителят обеща ефективно и бързо подмладяване на кожата без ботокс, операция. Поръчан Rechiol, харесах финия аромат, лека текстура на серума. Първо, внимателно прочетох инструкциите за това как да използвам еликсира против стареене.

Ефект на инструмента

Опитът от използването на лекарството от Alexa, преди и след снимки

След като нанесох продукта в продължение на една седмица, забелязах, че бръчките започнаха да изчезват, дълбоките назолабиални гънки изглеждаха запълнени, кожата се изравнява, пигментацията изчезва. След още две седмици промените бяха просто зашеметяващи, кожата придоби твърдост, сияние и невероятна свежест. В края на курса овалът на лицето беше затегнат, дълбоки гънки, зачервяване изчезнаха. Кожата е станала равномерна и красива.

Използвах продукта стриктно в съответствие с инструкциите изцяло, всеки ден. Не изпитвах алергични реакции или подуване. Серумът против стареене е идеален като основна основа. Гримът се нанася лесно. Искам да отбележа, че имам положителен опит с Rechiol, останах доволен от постигнатите резултати и препоръчвам на всички да опитат от лекарството, което наистина е алтернатива на ботокс и скъпи козметични процедури.