Отзиви за Rechiol

 • Йорданка
  С възрастта кожата на лицето стана малко скучна, появиха се фини бръчки, след като прочетох отзиви за Rechiol, реших да го пробвам и за себе си. Искам да кажа, че останах доволен от резултата. Кожата стана гладка, сияйните фини бръчки изчезнаха. Препоръка за всички.
  Rechiol
 • Марийка
  Аз съм на 40 години, никога не съм се оплаквал от кожата. Но всичко се променя с възрастта. Има старчески петна, дразнене, всичко това в комбинация с бръчки. Поръчан рехиол, използва се като курс. След това лицето стана, младо и свежо, цялото зачервяване на ушите, както и пигментация. Радвам се.
  Rechiol
 • Мария
  Един приятел посъветва Рехиол. Първоначално се смутих, че кремът се продава само в интернет. Но аз го поръчах. Резултатът надмина всички очаквания. Кожата е чиста, гладка без бръчки и гънки на челото.
  Rechiol
 • Йорданка
  Колко козметични процедури изпробвах върху себе си, след като се появи ботокс, оток, отдалеч се отдалечих от него. Видях реклама за рехиол в интернет, прочетох описанието, поръчах го. След седмица употреба резултатът наистина е на лицето. Раздразнение, торбичките под очите стават по-малки. След още една седмица мимическите бръчки практически изчезнаха.
  Rechiol
 • Пенка
  На 39 години съм, кожата по принцип е без дефекти. Но свързаните с възрастта промени вече се появиха. Редовните кремове не помагат особено, те просто овлажняват кожата. Реших да купя Rechiol. За да бъда честен, в началото се съмнявах, но след 2 седмици употреба всички промени, свързани с възрастта, просто изчезнаха, също до рождения ми ден. Толкова съм щастлив. Истински подарък.
  Rechiol
Потребителска оценка Rechiol
4.2
22