Как да направя кожата ви да изглежда по-млада?

красива кожа на тялото след подмладяване

Процедурите, насочени към подмладяване на кожата и премахване на признаците на стареене, са много популярни в съвременната козметология. Днес има широк спектър от процедури, насочени към ефективно решаване на тези проблеми. Най-популярни са контурирането на лицето и лазерната биоревитализация. Какво трябва да знаете за тези процедури?

Всеки ден кожата е изложена на неблагоприятното въздействие на фактори на околната среда, които причиняват нейното стареене. С течение на времето количеството на колаген и хиалуронова киселина намалява, кожата губи предишния си вид и се появяват бръчки.

Как да направя кожата ви да изглежда млада?

Хиалуроновата киселина присъства в човешкото тяло и задържа водата в него. Това вещество се използва в препарати за подмладяване на кожата.

  1. С възрастта количеството на произвежданата киселина постепенно намалява, това е придружено от загуба на еластичност и сухота на кожата. Контурирането е инжектирането на тази киселина в кожата.
  2. Тези жени, които искат да променят контура на устните или да им придадат обем, могат да го направят с лекота с помощта на процедурата за контуриране.
  3. Освен това можете да придадете на контурите на лицето си очарователна форма и да коригирате проблемните зони.
  4. Лазерната биоревитализация също е алтернативен метод на пластична хирургия.
  5. Процедурата се състои в действието на лазер и специален гел на основата на хиалуронова киселина. В хода на този метод хиалуроновата киселина се транспортира под въздействието на лазерно лъчение.
  6. В кожата под въздействието на радиация се активират метаболитни вещества, увеличава се производството на колаген и еластин.
  7. В допълнение към лечението против стареене, този метод е ефективен при лечение на белези, изгаряния, акне и дерматит.

С тези процедури можете да изглеждате млади и привлекателни без намесата на пластичните хирурзи.