Лазерно фракционно подмладяване на лицето: ненадминат ефект

Как да гарантираме, че кожата на лицето е перфектна: без бръчки, отпуснатост, увисване? Има много начини с различна степен на ефективност. Но най-ефективно е лазерното фракционно подмладяване (научно наименование - фототермолиза). Това е наистина уникален метод, чрез който можете не само да „скриете възрастта", но всъщност да подмладите кожата, да стимулирате клетките й да работят по същия начин, както в млад организъм!

Лазерът ви позволява да се отървете от бръчките - включително най-упоритите, имитиращи бръчки, премахване на пачи крак, изравняване на цвета на кожата, подобряване на тонуса на кожата, която ще стане еластична и блестяща, както през младостта. Освен това процедурата за фототермолиза е много по-безопасна, отколкото например лазерната шлифовка и почти никога не е придружена от странични ефекти. Разбира се, успешен резултат от операцията е възможен само когато тя се извършва в уважавана клиника, с помощта на модерно оборудване и най-важното от опитен специалист с висше специализирано образование! Затова ви препоръчваме внимателно да изберете козметологична клиника: предложението вече е страхотно и е важно да намерите наистина добра институция сред изобилието от клиники и салони.

преди и след фракционно лазерно подмладяване

Каква е стойността на лазерната процедура?

С помощта на лазерни лъчи със строго определена дължина можете не само да премахнете увредените кожни клетки, но и да стимулирате растежа на нови, здрави. Благодарение на лазера, имунитетът на клетката се увеличава, кръвообращението се подобрява и най-важното е производството на най-важните съединения: еластин и колаген. Именно тези протеини са отговорни за твърдостта и стегнатостта на кожата - и в крайна сметка за това, което се нарича „здрав тен". Така кожата наистина лекува, наистина получава нов стимул за обновяване - не само на повърхността, но и в дълбоките слоеве. Това е особено важно, тъй като гарантира дългосрочен ефект.

Фракционното лазерно подмладяване има видим ефект след 2-3 процедури (оптималната пауза между процедурите е една седмица). Подобряването на тена, стегнатостта на кожата и изглаждането на бръчките и гънките са само някои от очевидните признаци, че лазерните процедури са наистина полезни. Пълният курс на процедурите - в зависимост от индивидуалните характеристики на пациента, курсът включва 5-7 сесии - ви позволява да забравите за „свързаните с възрастта" кожни проблеми за дълго време. И ако след завършване на курса внимателно се грижите за кожата си, следвате препоръките на козметолог, тогава ефектът от подмладяването ще се наблюдава изобщо в продължение на много години!